March 26, 2017

CITROËN DOMINIRA NA BEOGRADSKOM SAJMU AUTOMOBILA

Prošao je prvi vikend na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu i nepodeljeno je mišljenje da je štand CITROËN-a najlepši na sajmu. Ukupnom utisku dodatno doprinose i izloženi modeli.

Svakako da je najveća zvezda sajamskog nastupa novi C3. Izložen u najatraktivnijim bojama privlači pažnju svih posetilaca, a naročito su oduševljeni plavim koji je podignut na visinu tako da moze da se vidi iz svakog dela hale.
Premijerno je prikazan i restilizovani C-Elysée i već na prvi pogled veoma zainteresovao kupce. Restilizovan je i novi C4 Picasso,a novitet je i verzija modela C4 Cactus pod nazivom Rip Curl.
Uz novitete po veoma pristupačnim cenama izloženi su i već omiljeni C1, C4 i C-Elysée prve generacije, pa je izbor pravog modela uživanje za svakog kupca.

Na štandu komercijalnih vozila izložena su dva noviteta. Prvi je SpaceTourer, kojim Citroën potvrđuje sposobnost da se, u segmentu monovolumena popne u višu klasu. Pored njega pravi novitet je i furgon verzija novi Citroën Jumpy.
Pored ove dve premijere, na štandu komercijalnih vozila izloženi su veoma atraktivni modeli C3 VAN i C4 Business, kao i Berlingo u verzijama Business i Furgon i najtraženiji dostavni model Jumper.

Širok spektar atraktivnih Citroën-a prati fantastična finansijska ponuda. Cene su sa sajamskim popustima, a uslovi kreditiranja su uz pravih 0% kamate.

Kupci koji se odluče za kupovinu na lizing mogu da iskoriste odlične uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za ceo period otplate od samo 0,99% za putnička i 1,95% za dostavna vozila i poklon karticu na 10.000 dinara za kupovinu u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.

Štand CITROËN-a sa putničkim vozilima nalazi se u centralnom delu u Hali 1, a sa komercijalnim vozilima u Hali 4. Sajam je otvoren do 02.04. od 10 do 20 časova. Posetite nas i iskoristite sajamske pouste i uslove kupovine.