March 25, 2015

CITROËN C4 CACTUS OSVOJIO OSKARA ZA AUTOMOBIL GODINE

Citroën-ov bestseler počeo je svoj pobednički put i u našoj zemlji. Samo par dana posle premijere, model Citroën C4 CACTUS proglašen je za Automobil godine i dobio je priznanje AUTOMOBILSKI OSKAR 2015!

Stručni žiri procenjivao je inovativnost, dizajn, kvalitet izrade, potrošnju, cene održavanja i rezervnih delova, vozne karakteristike, bezbednost i opšti osećaj u vožnji. Prema rečima Predsednika stručnog žirija Vladice Petrovića, Generalnog direktora fabrike FAM iz Kruševca, odluka je donesena jednoglasno. Citroën C4 CACTUS dobio je prvu nagradu u Srbiji, i ona povećava ukupan broj na više od 30 priznanja u celoj Evropi, čime je postao najviše nagrađivani model do danas. Jedan od članova žirija, šampion zbog koga cela Srbija prati WTCC šampionat u automobilizmu, Dušan Borković poželeo je uspeh nagrađenom C4 CACTUS-u u Srbiji, a iz nagrađenog tabora pozvali su ga da što pre pređe u pobednički Citroen C-ELYSEE.

 

Za sve kupce ovog atraktivnog automobila primenjuju se posebni sajamski popusti, https://www.citroen.rs/ponude/sajamska-ponuda-zvezda-sajma/

 

Pored najvrednijeg priznanja, OSKARA ZA AUTOMOBIL GODINE 2015, posle današnje dodele nagrada štand Citroën-a krasi i jedna od misica Sajma automobila 2015 godine, Ana Šćepanović.