April 20, 2015

CITROËN C4 CACTUS IZLOŽEN NA NEDELJI DIZAJNA U MILANU 2015.

Nagrađen više od 30 puta, CITROËN C4 CACTUS je izložen od 14. do 19. aprila na veoma prestižnoj nedelji dizajna u Milanu.

Odabran zbog svoje originalnosti i avangardizma, on će učestvovati na dve izložbe na Sajmu nameštaja i dizajna u Milanu u Muzeju za dizajn za projekat « Art of Living », i na izložbi « Talents & Economie », za projekat France Design.

 

Ove dve izložbe ističu dizajn i jaku osobenost CITROËN vozila, kao i mogućnost brenda da uzdrma postojeće norme. C4 Cactus je jedinstveno i moderno vozilo, koje spaja odvažnost i kreativnost, upotrebu i estetiku. Od 14. do 19. aprila, posetioci će moći da se dive njegovom fluidnom dizajnu i neagresivnim linijama, njegovoj originalnosti i inovacijama koje su u službi upotrebe, poput štitnika Airbump®.

 

Časopis za dizajn “Living” organizuje u Muzeju za dizajn u Milanu izložbu kultnih predmeta savremenog dizajna. Svrha ovog događaja je razmišljanje o novim jezicima dekorisanja i sveta dizajna. Moderan i inovativan, CITROËN C4 Cactus, koji menja već utvrđene kodove, čini sastavni deo ove nezaobilazne izložbe. On je izložen u virtuelnoj garaži koja takođe naglašava dizajn, originalnost i naprednu tehnologiju.

CITROËN C4 Cactus je odabran od strane udruženja VIA da 14. septembra učestvuje na Međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna u Milanu. Ove stvari predstavljaju francuski dizajn i kombinuju estetiku i nove upotrebe. Tamo će originalni i odvažni CITROËN C4 Cactus da predstavlja talenat dizajnera i kreativnih ljudi brenda CITROËN.