June 30, 2016

CITROËN C3: NOVA OFANZIVA CITROËN-a

Danas Citroën otkriva Novi Citroën C3 i na taj način obnavlja svoju gamu proizvodom koji predstavlja best-seller sa više od 3,5 miliona prodatih primeraka od 2002 godine. Sa osobenim karakterom, Novi C3 menja postojeće trendove na tržištu donoseći svežinu i optimizam. Ističe se svojom originalnom linijom i grafičkim elementima koji predstavljaju spoj energičnosti i prakticnosti. Poseduje avanturistički stil sa velikim mogućnostima personalizacije.

U unutrašnjosti Novi C3 je dizajniran uz beskompromisan komfor za svako putovanje kako bi imali poseban osećaj uživanja. Raspolaže internet tehnologijama nove generacije, gde se posebno ističe svetska premijera ConnectedCam Citroën™, HD kamere za deljenje slika i video sadržaja.

Predstavljanje Novog C3 donosi svežinu u automobilski svet. Multifunkcionalna limuzina menja stereotipe i predstavlja vozilo sa karakterom koje privlači i oduševljava.

Novi C3 predstavlja oličenje osnovnih vrednosti CITROËN-a, on je: Optimističan, Osećajan i Pametan

OPTIMISTIČAN

Novi C3 je odvažan po dizajnu, sa upadljivo jedinstvenim oblikom čije su glavne karakteristike plementite zaobljene linije i harizmatičan visok položaj prednjeg dela, stvarajući snažan, energičan stav. Vešto ugladjene konture, raznolikost i moderne boje, čine Novi C3 liderom u najnovijim trendovima. On je pristupačan model srednje klase, namenjen širokoj populaciji, uz osecaj da jedan automobil može da zadovolji svačiji individualni ukus i potrebu. Za dvobojnu spoljašnost, postoji mogućnost izbora jedne od tri boje krova, uz koje ide izbor boja okvira svetala za maglu, boja školjki retrovizora, boja okvira zadnjih prozora i Airbump® -ova (bočnih štitnika). Što se tiče unutrašnjeg dizajna, kupci imaju mogućnost izbora jednog od četiri različita nivoa opreme kombinujući tri različita izgleda. Odmah nakon ulaska, oseća se neverovatna prostranost, osetno poboljšan kvalitet sedišta i pročišćen dizajn komandne table.

OSEĆAJAN

Novi C3 odaje nepogrešivi utisak blagostanja. Citroën Napredni Comfort® program je korišćen pri dizajniranju Novog C3 i obnavlja zakone komfora dajući im moderan duh.
Osećaj nadmoćne udobnosti počinje sa udobnim i vizuelno prijatnim sedištima, sa panoramskim krovom koji dodatno osvetljava kabinu, kao i sa praktično postavljenim policama za odlaganje. Prvi doživljaj opravdavaju boje i materijali koji su inspirisani nameštajem i putovanjima, a u skladu sa vizijom Novog C3 koji pruža osećaj da sedite kod kuće i kada putujete automobilom. Korišćenje je pojednostavljeno grupisanjem funkcija na tabletu osetljivim na dodir od 7”, kao i mogucnoscu startovanja vozila po principu hands-free. Sa petoro vrata Novi C3 je praktičan i kompaktan auto, dužine 3,99m.

PAMETAN

Novi C3 donosi savremenu tehnologiju, počevsi od svetske premijere Citroën-ove kamere za povezivanje (ConnectedCam™),koja predstavlja potpuno integrisanu i povezanu HD kameru, i omogućava vam da snimke vaših iskustava na putu možete odmah da podelite na društvenim mrežama ili ih kasnije pogledate (npr.kao dokaz u slučaju incidenta).
Napredni sistem asistencije obuhata: 3D povezanu navigaciju sa sistemom za prepoznavanje govora, kameru za vožnju unazad, upozorenje na nenamerno gaženje kolovoznih linija, i praćenje mrtvog ugla.
Efikasnost Novog C3 se proširuje na čitav niz vrhunskih performansi, kao i na visoku efikasnost motora (PureTech, BlueHDI) i EAT6 najnovije generacije sa automatskim menjačem.

Kombinaciju dizajna, tehnologija i optimističnih vibracija otkrijte na našoj web strani.