September 21, 2018

CITROËN C3 JCC+

OGRANIČENO IZDANJE KOJE JE DIZAJNIRAO ŽAN-ŠARL DE KASTELBAŽAK IMAĆE SVETSKU PREMIJERU U PARIZU, A PRODAVAĆE SE NA INTERNETU

Citroën, međunarodni brend francuskog porekla, promoviše francusko stvaranje nastavljajući kreativnu saradnju sa Žan-Šarl de Kastelbažakom i ekskluzivno predstavljajući, na međunarodnom sajmu automobila u Parizu 2018., ograničeno izdanje CITROEN-a C3 JCC+. Dizajner, koji je navikao da uklanja granice između različitih svetova, stvorio je sebi novi prostor za igru od najprodavanijeg modela, koji je prodat u 400 000 primeraka. Sa potpuno drugačijim pristupom od umetničkog, veoma hromatskog, E-MEHARI-ja koji je predstavljen u maju prošle godine, ovaj "fashion car" C3 prikazuje elegantno crno odelo koje je suptilno osveženo bojama dizajnera: crvenom, plavom i žutom. Ograničeno izdanje, koje će biti proizvedeno u samo 99 primeraka, neguje svoj izgled, a, istovremeno, proširuje svoju savremenost nizom tehnologija. On je moderan i zato što će se prodavati online na sajtu citroen.fr. Ograničeno izdanje C3 JCC+ biće predstavljeno na štandu Maison Citroën, u prostoru posvećenom dizajneru Žan-Šarl de Kastelbažaku, a, u Francuskoj će se prodavati od novembra.

ELEGANTNI I DRSKI FASHION CAR

Žan-Šarl de Kastelbažak (Jean-Charles de Castelbajac) budi svoju kreativnost i kroz Citroën C3 JCC+ ponovo izražava svoja dva razloga za život: umetnost i modu. Igrajući na kartu prefinjenosti, ovo ograničeno izdanje nosi monogram JCC+, potpis proizvođača, i nudi najeksluzivniju verziju game C3. Model je u crnom odelu koje je naglašeno bojama ovog dizajnera: crvenom za strast, plavom za nadu, žutom za sunčane zrake. Ovaj model će zavesti sve ljubitelje umetnosti, dizajna i mode, koji su u potrazi za ekskluzivnim i višenamenskim modelom!

EKSKLUZIVNA VERZIJA, OGRANIČENA NA 99 PRIMERAKA, KOJA ĆE SE PRODAVATI PREKO INTERNETA

Ovaj modni automobil je veoma ekskluzivan. Izdanje je ograničeno na 99 komada vozila. Svako proizvedeno vozilo će imati metalnu pločicu od 1 do 99, koja će se nalaziti pored ručice menjača. Citroën C3 JCC+ u Francuskoj će biti komercijalizovan od novembra i biće prvo vozilo koje će se prodavati 100% online preko sajta citroen.fr. Ovo je još jedan dokaz kreativnosti i savremenosti brenda koji pomera granice tradicionalne prodaje automobila. Ponuđena je jednostavna prodaja čije su prednosti sledeće:
– kupovina je moguća u bilo kom trenutku 24H/24 – 7 dana u nedelji, online prijavom
– 100% online procedura, kroz jednostavan postupak od poručivanja sve do digitalnog potpisivanja ugovora
– isporuka se vrši u salonu po Vašem izboru.
Takođe će biti moguće da se ovaj model naruči u Citroën mreži.