October 3, 2014

CITROËN C-ELYSÉE ULEPŠAO DELTA CITY

Na najatraktivnijem mestu, u prizemlju šoping centra Delta City, svi posetioci od 01. do 15. oktobra mogu da se bliže upoznaju sa novim modelom Citroën C-ELYSÉE.

Kao posebnu pogodnost za sve zaineteresovane kupce eksluzivni uvoznik, kompanija Avtonova KAB, objavila je i akcijsku cenu za najtraženiji model sa dizel motorom od 92 KS, koji kompletno Pandora Wood Charms opremljen u vreme trajanja akcije košta 12.990€.
Uz izuzetno nisku potrošnju i veoma dobro iskorišćene sve prednosti Citroën tehnologije u segmentu efikasnosti i sigurnosti, ovaj model nudi i prtljažni prostor od čitavih 506 litara. U serijsku opremu spadaju: klima uredjaj, potpuni bezbednosni paket, kompletan elektro paket, putni računar, prednja svetla za maglu, radio CD MP3 i još dosta toga za prijatan ugodjaj u vožnji.
Pozivamo vas da posetite naš štand i uverite se u atraktivne i funkcionalne detalje Citroën-a C-ELYSÉE, koji će vas sigurno oduševiti. Tokom trajanja kampanje možete svoj Citroen zameniti u akciji „STARO ZA NOVO“ koristeći Cheap Pandora Jewelry Canada izuzetno povoljne mogućnosti otkupa vozila i uz posebne uslove finansiranja i kasko osiguranja.