February 14, 2017

C-AIRCROSS KONCEPT – NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËNA

Citroen je javnosti predstavio odvažan koncept živopisnog i snažnog karaktera. C-Aircross Concept predstavlja novu fazu proizvodne strategije. Dizajnom koji će da privuče kupce Citroen nastavlja pohod na segment SUV vozila, započet automobilom Aircross Concept. Njegov jedinstveni identitet zasniva se na stavu novog C3, prilagođenom novom segmentu.

Citroen je predstavio C-Aircross Concept, automobil snažnog identiteta koji predstavlja novu viziju kompaktnog SUV-a i pokazuje sposobnost brenda Citroen da se istakne, nezavisno od segmenta. Njegov jedinstven oblik ističe dinamičan stav SUV-a, fluidnost aerodinamičnih linija i svežinu palete boja. Kabina koncepta C-Aircross Concept svojom svetlom i prozračnom unutrašnjošću izrađenom od toplih materijala i opremljenom najnaprednijom tehnologijom, koja vozaču olakšava boravak u njemu, predstavlja novi korak u razvoju programa Citroen Advanced Comfort. Svetska premijera konceptnog automobila C-Aircross Concept, kojim Citroen najavljuje svoj globalni pohod na segment kompaktnih SUV-ova, biće 7. marta na Salonu automobila u Ženevi.

Dizajn – upečatljivi SUV

C-Aircross Concept karakteriše snažan, originalan i svež stav kojim ulazi u svet SUV vozila. Odlikuju ga jedinstven oblik i savršena ravnoteža zaštite i fluidnosti linija. Modernu karoseriju čine velike forme u kontrastu sa snažnim grafičkim elementima jarkih boja. Time se nagoveštava prostrana unutrašnjost u kojoj boje i materijali u kombinaciji s minimalističkim dizajnom stvaraju tehnološku i opuštenu atmosferu.

CL 17.008.007

Udobnost – moderan SUV

Vrata modela C-Aircross Concept otvaraju se na suprotne strane i pozivaju u novu pustolovinu. Koncept nudi veliku količinu prostora, široka proštepana sedišta i, zahvaljujući panoramskom staklenom krovu, mnogo svetlosti. U unutrašnjosti mogu da se vide osnovi programa Citroen Advanced Comfort. Tehnologija je u službi jednostavnije upotrebe: head-up ekran u boji, umetak koji se nastavlja na tablu sa instrumentima, upravljač s jednim krakom s pojednostavnjenim komandama, kamera za vožnju unazad i bežični indukcioni punjač za pametne telefone.
CL 17.008.004