AVTONOVA KAB

Svet citröen

Početkom 2014. godine počela je sa radom kompanija Avtonova KAB zvanični uvoznik i distributer Citroën vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore. Kompanija Avtonova KAB je deo kompanije Avtonova, ekskluzivnog uvoznika vozila marke Citroën za teritoriju Makedonije, a na tom tržištu prisutna je još od oktobra 2003. godine. Dugoročno opredeljenje ljudi zaposlenih u kompaniji odnosi se, pre svega, na brigu o kupcima. Zadovoljan kupac i korisnik usluga osnovna su pretpostavka uspeha i rasta firme, pa je u tom smislu već dugo u upotrebi „Sistem za upravljanje kvalitetom kompanije“ ISO 9001. Kontinuiranim razvojem sistema, stalnim porastom kvaliteta usluga i brigom o zaštiti čovekove okoline, kompanija Avtonova nametnula se kao jedan od lidera u automobilskoj industriji na tržištu Makedonije.

Identičan način pristupa kupcima razvija se i na tržištu Srbije i Crne Gore. U prodajno-servisnom centru na Adi objedinjena je prodaja novih vozila, prodaja rezervnih delova, servisiranje vozila i administrativne usluge. Ovakav vid centralizacije olakšava rad zaposlenima, ubrzava protok informacija i doprinosi uštedi vremena kupcima, istovremeno pružajući kvalitetne usluge u svim domenima poslovanja.

Pored svog prodajno-servisnog centra Avtonova KAB ulaže napore na širenju dilersko servisne mreže, kako bi svojim prisustvom u vecim gradovima olakšala kupovinu i servisiranje Citroën vozila zainteresovanim potrošačima. Povećavajući tržišno učešće i prateći najsavremenije trendove, kompanija Avtonova KAB stremi zauzimanju liderske pozicije na tržištu prodaje vozila uz stalno podizanje nivoa usluga kupcima Citroën vozila.