March 4, 2020

AMI, 100% ELEKTRIČNA MOBILNOST KOJA JE SVIMA DOSTUPNA

Već 100 godina Citroën pokazuje svoju kreativnost i odvažnost u želji da svim ljudima omogući mobilnost. Na pragu svoje 101. godišnjice, brend predstavlja AMI, proizvod istraživanja započetog sa konceptualnim vozilom AMI ONE.

AMI je zadivljujuć odgovor inovativnog brenda koji crpi inspiraciju od svojih kupaca i koji obraća pažnju na nove potrošačke navike, zahteve kretanja u gradu i brigu o životnoj sredini.
On je nekomformističan: 2 sedišta, 100% električni pogon, komfor i zaštita, kompaktni dizajn i okretnost, mogućnost personalizacije. Jedinstvene karakteristike koje ruše ustaljena pravila.
AMI je dostupan svima: bez vozačke dozvole, povoljne ponude, prilagođene ponude, deljenje automobila uz Free2Move ili dugoročno iznajmljivanje od 19,99€/mesec.
AMI nudi nova iskustva: u direktnom kontaktu sa potrošačem na putu 100% online, a takođe i preko partnera FNAC i DARTY. AMI nudi globalno rešenje za urbanu mobilnost od 360° koje slobodu kretanja čini još lakšom i prilagođenom najširem mnoštvu.

Početak naručivanja je predviđen za 30. mart u Francuskoj, a nekoliko meseci kasnije u Španiji, Italiji, Belgiji, Portugaliji i Nemačkoj.

Otkrijte AMI u videu: