Nova limuzina Citroën C4 Cactus

PREDNOSTI

NOVA LIMUZINA CITROËN C4 CACTUS

Citroën otkriva novi C4 Cactus, svoju novu kompaktnu limuzinu. Značajno unapređen, C4 Cactus prihvata kodove svog segmenta po pitanju tehnologija i motora, ali se razlikuje svojim jedinstvenim karakterom i komforom.

Opremljen oslanjanjem sa hidrauličnim progresivnim graničnicima™ i sedištima Advanced Comfort, novi  C4 Cactus je ultra udobna limuzina koja će da prodrma tržište u prvom tromesečju 2018. godine.

DETALJI

SPOLJAŠNJI DIZAJN

William CROZES @ PLANIMONTEUR

 

 

 

 

Jedinstveni karakter, odvažni dizajn

On usvaja novi širi prednji deo u koji su ugrađena nova LED dnevna svetla, u nastavku ševrona, koji se prostiru celom širinom vozila, izdužena prednja svetla, koja su naglašena crnim sjajnim umecima, i branik u boji karoserije za veću dinamičnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozadi, on potvrđuje karakter limuzine svojim prečišćenim i glatkim poklopcem motora, koji je istaknut novim, tankim i zakrivljenim, 3D LED svetlima koja šire vozilo čineći ga modernijim.

Jedinstveni karakter, odvažni dizajn
Novi Citroën C4 Cactus unosi dah svežine i originalnosti u svet kompaktnih limuzina.
Sa prečišćenim i monolitnim izgledom, on ističe grafičke elemente, tipične za svet Citroën-a, koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, poput štitnika Airbump® na donjem delu vrata, neprekidnog zastakljenog pojasa i lebdećeg krova, dvostrukog reda svetala na prednjem delu ili širokog 3D LED svetlosnog potpisa pozadi.

Novi C4 Cactus nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spolja, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa* koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji.

*zavisno od verzije

 

 

 

William CROZES @ PLANIMONTEUR

 

William CROZES @ PLANIMONTEUR

PERFORMANSE

Eko-efikasnost i zadovoljstvo u vožnji
Živost motora, ubrzanje i među-ubrzanje su poboljšani zahvaljujući lakoj i efikasnoj platformi i motorima poslednje generacije. Benzinski PureTech motori poslednje generacije su izabrani za motore godine, dok dizel BlueHDi motori zadovoljavaju normu Euro 6 koja nastoji da smanji emisiju NOX i potrošnju goriva. </br></br>
Manjač EAT6, udružen sa motorom PureTech 110 S&S, nudi vrhunske performanse i izuzetno zadovoljstvo pri upotrebi. Novi Citroën C4 Cactus je dostupan i sa motorom PureTech 130 S&S sa šestostepenim ručnim menjačem.

William CROZES @ PLANIMONTEUR