URBANI I UDOBNI – NEODOLJIVA CITROËN PONUDA

URBANI I UDOBNI – NEODOLJIVA CITROËN PONUDA

- Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik CITROËN vozila za našu zemlju, ove jeseni kupcima predstavlja izuzetno zanimljivu ponudu za svoje najtraženije automobile. Model C-Elysée pored odlične cene sada krase i izvanredni uslovi kupovine na kredit.

- Za mesečnu ratu od samo 84 evra, ovaj automobil može biti vaš. Uzimajući u obzir udobnost, kvalitet, dizajn, motore i opremu, ova ponuda predstavlja najpovoljniju kupovinu u ovom trenutku na tržištu.

Model CITROËN C-Elysée, atraktivni porodični automobil, izdvaja se u svojoj klasi izgledom, izdržljivošću, komforom, motorima i opštim osećajem udobnosti i sigurnosti. Karoserija koja je harmonična i prijatna za oko donosi osećaj robusnog vozila, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Akcijski model pored klima uređaja poseduje regulator i limitator brzine, svetla za maglu, radio CD MP3, kompletan bezbednosni paket, branike, brave i retrovizore u boji karoserije i jos dosta dodatne opreme. Motori su poslednje generacije, specijalno dizajnirani da optimizuju sve performanse u uslovima vožnje gde su loši putevi ili nekvalitetno gorivo, uz nisku potrošnju i uslove održavanja. Mesečna rata sa ovaj izvanredni automobil iznosi svega 84 evra.

Sve ostale uslove kupovine možete dobiti u CITROËN centru, Radnička 22 u Beogradu, ili u salonima u Novom Sadu, Nišu i Čačku. Takođe, svi zainteresovani mogu ostvariti kupovinu po principu staro za novo.