Citroën Komercijalna vozila

Citroën Komercijalna vozila

Citroën Komercijalna vozila

CITROËN BERLINGO

Citroën Berlingo je vozilo za uživanje u novom koncept lakih furgona . Njegovainovatorska strana je zadivila i amatere i profesionalce. U verziji lakih furgona CitroënBerlingo ima na raspolaganju veliku zapreminu, korisno opterećenje i prilagodljivost. On nudiprostran tovarni prostor (3,3 m3, do 850 kg korisnog opterećenja i 1,8 m korisne dužine),može da primi 2 europalete što se širine tiče. Možete izabrati kabinu Extenso® koja seprilagođava i tako omogućiti transport tereta koji može imati do 3 metra dužine i takopovećati svoju korisnu zapreminu na 3,7 m3 i da primi 3 osobe napred. Berlingo je vrednosredstvo modernog rada po svom stilu koji predstavlja osećaj čvrstine i dinamičnosti.

NOVI CITROËN JUMPER

Novi Citroën Jumper je, i pored svog izvanrednog izgleda, fokusiran nafunkcionalnost i iz tog aspekta on nudi mnoge prednosti i inovacije u odnosu na dosadašnji standard u klasi. U tom kontekstu bitno je pomenuti da je vozačka kabina zvučno izolovana iergonomski prilagođena profesionalnim potrebama, stakla kabine reflektuju toplotnozračenje, a svetla i brisači se automatski uključuju prema potrebi. Pored navedenog, prisutna je i elektronska asistencija pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme koji omogućava prilagođavanje posebnim zahtevima svakog korisnika.

Što se utovarnog dela tiče, on je spušten u odnosu na dosadašnje modele kako bi se olakšao pristup i utovarno – istovarni poslovi. Novi Citroën Jumper je dostupan u četiri različite varijante i više različitih modela: sa običnom ili duplom kabinom, samo šasija (u zavisnosti od želje moguće je izvršiti razne nadogradnje), šasija sa sandukom, furgon (zatvoren ili zastakljen) i kombi (5+1 ili 8+1 sedišta). U zavisnosti od izabranog modela i međuosovinskog rastojanja korisna zapremina tovarnog prostora se kreće od 8m3 do 17m3 zavisno od varijante Jumpera.