Citroën C4

Citroën C4

Citroen C4

Posebno mesto u srcima naših vozača ima sveopšti ljubimac Citroën C4. Atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i eksluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora izdvajaju Citroën C4 koji predstavlja uzor u svom segmentu po pitanju udobnosti. Novi svetlosni potpis pojačava izražajnost prednjeg dela pomoću dnevnih LED svetala i dinamiku zadnjeg dela pomoću svetala sa 3D efektom. To je i pojednostavljena komandna tabla sa novim ekranom osetljivim na dodir od 7’’, prednje sedište sa funkcijom za masažu i veliki stakleni panoramski krov koji je opremljen električnim štitnikom od sunca. Tehnologije koje pojednostavljuju vožnju su pomoć pri kretanju na uzbrdici, inteligentna kontrola prianjanja, sistem za nadzor mrtvog ugla, ili pristup i pokretanje bez ključa.

Smanjenje potrošnje goriva postignuto je kroz trenutno najbolji benzinski PureTech motor na svetu ovenčan Engine of the Year nagradom, a opremljen je i dizel motorima poslednje generacije BlueHDI koji omogućavaju veoma malu potrošnju goriva uz niske troškove eksploatacije i održavanja. Udruženi sa tehnologijom Stop & Start i sa gumama niskog otpora, ovi motori imaju malu potrošnju goriva: počev od 3,3 l/100 km, a ispuštaju svega 86 g CO2.

Kupci modela C4 oslanjaju se na nagrađene PureTech i BlueHDi motore, nisku potrošnju i troskove održavanja, kao i na neponovljiv osecaj u vožnji. Uz sjajne cene, kao i uslove kreditiranja i lizing kupovine, Citroën C4 predstavlja najbolje ulaganje u budućnost.